جزئیات برنامه کارگاه
آشنایی با اصول و مبانی okr و نحوه استقرار آن در سازمان
okr مخفف اهداف و نتایج کلیدی است okr یک روش هدف گذاری مشارکتی است که میکند تا سازمان، تیم ها و افراد همسو با هم بر روی اولویتهای اصلی سازمان متمرکز شوند okr وجود عدم قطعیت در محیط سازمان ها را به عنوان یک واقعیت پذیرفته و با رویکردی یادگیرنده، هدفمند، مشارکتی و منعطف فرایند برنامه ریزی و اجرا را چابک میکند در این کارگاه میتوانید مبانی okr، اصول پایه نحوه تنظیم okr، نحوه شکست آن در سازمان، نحوه همسوسازی و افزایش مشارکت افراد، انگیزش و همراه سازی سازمان آشنا شوید
ارائه دهنده: عادل فیض
بنیانگذار نخستین بستر ابری okr در ایران
مشاوره استقرار okr
اشنایی با مبانی مدیریت پروژه چابک
در فضای پر تغییر، پر چالش و پر از ریسک های ناشناخته کسب و کارها و پروژه های امروزی, متد های سنتی و آبشاری که مبتنی بر استانداردهای سنتی مانند (استاندارد KOBMP ویرایش ششم) دیگر جوابگو نیست و لذا باید از روش های جدید و نوآورانه ای همانند روش های چابک(اسکرام، کانبان، ناب و ...) يا روش های ترکیبی(مانند دواپس) استفاده کرد.
در فضای چابک و همچنین فضای ترکیبی، میتوان امکان پاسخ گویی به تغییرات کسب و کار، ریسک ها و درخواست های لحظه آخری مشتریان و همچنین ابهام و عدم اطمینان هایی که در کسب و کار و پروژه ها وجوددارد را فراهم کرد.
به همین دلیل کارگاه مدیریت پروژه چابک را برنامهریزی کردیم که شما با اصول مدیریت پروژه چابک در این فضای پر تغییر و پر ابهام آشنا شوید.
در این کارگاه ضمن معرفی اصول دوازدهگانه و مانیفست های چهارگانه مدیریت چابک شما را با متدها، رویکردها و چارچوب های مختلف مدیریت پروژه چابک (اسکرام، PX، کانبان، ناب، دواپس و...) به صورت کلی آشنا خواهیم کرد و محاسن و معایب هر یک از این متدها را توضیح خواهیم داد تا بتوانید تصمیمگیری بهتری در فضای دینامیک و پیچیده امروزی برای مدیریت کسب و کار و پروژه هایتان داشته باشید.
شتابدهی به سازمان از طریق سازماندهی چابک دووجهی
سالها پیش ماکس وبر از اصطلاح قفس فولادی برای بروکراسی سازمانی و ساختارهای سلسله مراتبی، استفاده کرد. قفسی که هرچند خلاقیت و آزادی انسانها را محدود میکند اما آنقدر منفعت به همراه دارد که حرکت به سمت آن گویا اجتناب ناپذیر است.
سوال این است که آیا شرکتی وجود دارد که کارکنانش در سلسله مراتب سازمانی گیر نیفتاده باشند؟ آیا داستان موفقی از تجربه آزادی و خلاقیت علاوه بر بهره مندی از منافع ساختارهای سلسه مراتبی، وجود دارد؟
پاسخ جان کاتر به عنوان یکی متفکرین سازمان، به این
سوالات مثبت است. او ایده جدیدی را ارایه کرده که
شکلی نو از ساختاربندی سازمان است و به
سرعت و چابکی بیشتر در طراحی و اجرای استراتژی
ها می انجامد و به آن "ساختار دو وجهی"
می گوید. مدل دو وجهی او، سازماندهی
به روشی است که خلاقیت و کارایی را
توامان برای سازمانها به ارمغان
می آورد و شتاب مضاعفی را به
آنها هدیه میکند.
با ارائه مفهوم شتابدهی
در این وبینار، همراه شما
خواهیم بود.
آشنایی با مبانی نوآوری و توسعه محصول بر اساس چارچوب SAFe
سازمان ها در عصر دیجیتال لازم است که نوآور باشند اما با توجه به سرعت نوآوری شرکت ها و تغییر سلیقه مشتریان ، فرایندهای نوآوری میبایست بسیار چابک گردند.
در فضای نوآوری چابک، لازم است سبدی از نوآوری ها وجود داشته باشد که به سرعت با شناسایی فرصت ها به روز رسانی شوند. نوآوریها در قالب محصولات و خدمات در کوتاه ترین زمان و به صورت حداقل ارزش قابل ارائه (PVM) به بازار عرضه گردد و با بازخورد بازار تکوین یابد یا کنار گذاشته شوند. توسعه بازار محور!
این رویکرد نیازمند تغییر نگاه پروژه محور به محصول محور است. در نگاه محصول محور سازماندهی، ارتباطات، فرهنگ و هر آنچه مربوط به نوآوری است. در چارچوب یک جریان پیوسته و ارائه مستمر و افزایشی محصول در زمان های کوتاه و دارای انعطاف در مواجهه با نیاز بازار شکل می گیرد.
این این کارگاه بر آن است تا مخاطب را با نظام نوآوری چابک و مبانی سازمان چابک بر اساس چارچوب eFAS آشنا سازد. eFAS نقشه راهی برای چابک سازی کسب و کار و علی الخصوص نوآوری سازمانی به ما می دهد. همچنین تعادلی بین حاکمیت کسب و کار و چابکی ایجاد می کند.
همچنین در این کارگاه با تجربه پیاده سازی eFAS در ایرانسل و نکات اجرایی و عملیاتی آن آشنا خواهید شد.
درباره مدرسین کارگاهها
در باره کارکاه های وبینار بیشتر بدانید
در این کارگاه ها، سعی شده است تا چابکی از منظر برنامه ریزی، مدیریت محصول، مدیریت پروژه و منابع انسانی مورد بررسی قرار گرفته و در چهار کارگاه، به صورت علمی و عملی آموزش داده شوند
بدین منظور کارگاه هایی برای آشنایی عملی عزیزان با این مفاهیم، گلچینی از بهترین اساتید ایران گرد هم آمده اند تا دانسته های خود را با شما عزیزان به اشتراک بگذارند. در این قسمت شرح مختصری از محتوای کارگاه ها را از زبان خود اساتید مشاهده می نمائید.